Reference2019-03-04T09:39:19+00:00

Od 2011. godine Agentius je partner brojnim institucijama i farmaceutskim tvrtkama u njihovim digitalnim projektima. Pored projekata digitalne transformacije i multichannel kampanja brojnih farmaceutskih tvrtki, surađivali smo s zdravstvenim institucijama na brojnim projektima od kojih izdvajamo projekt Čuvari srca, prvi javnozdravstveni projekt za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, kojeg smo realizirali u suradnji s Hrvatskom kućom srca i Hrvatskim kardiološkim društvom.

Operativna iskustva u vođenju digitalnih projekata za različite dionike u industriji zdravlja, daju nam jedinstvenu perspektivu specifičnosti potreba svakog od dionika zdravstvene industrije, a što je izuzetno važno pri dizajnu i implementaciji digitalnih projekata za potrebe farmaceutskih tvrtki. Pridružite se brojnim tvrtkama s kojima smo realizirali uspješne digitalne projekte.

ŠTO PARTNERI GOVORE O NAMA

“Agentius je uvijek koji korak ispred ostalih sa svojim idejama (nešto kao Depeche Mode ili Prodigy u ‘80-tima i ‘90-tima), a uz to me s njima uvijek prati neki osjećaj da smo više partneri i da nešto radimo zajedno, a ne da smo samo kupac i prodava. Svemu daju jako puno sebe i nekako svaki taj “hladni” digital ima puno “toplog” od Palome, Ivana, Sare i ostalih.
Mislim da bi stvaranje nekog novog projekta najbolje mogao usporediti s kuhanjem savršene pašticade za koju morate imati pomno biran komad mesa koji nakon cjelodnevnog paca ide u teču i onda krene trosatno igranje sa povrćem, voćem, vinom, prošekom, začinima, gdje nakon svakog dodavanja neke namirnice ide ono probanje……znate ono kad kuhar zatvori oči…..kuša s kuhače…..napravi dramatičnu pauzu……i tako puno puta dok se na licu ne pojavi osmijeh koji kao da kaže “To je to!”
E, otprilike tako se stvaraju projekti u Agentiusu”

Tomislav Josip Tkalec, MD Portfolio Optimization and Tender Manager Biopharma , MERCK

Radio sam s Agentiusom na projektu on-line edukacije zdravstvenih djelatnika gdje su na kreativan način osmislili, prilagodili i implementirali istu u cijelosti pri tome poštujući želje i pravila naše kompanije.
Vrhunska profesionalna agencija koja na prvo mjesto stavlja potrebe i zadovoljstvo klijenta. Tijekom suradnje pokazali su fleksibilnost, dostupnost i razumijevanje za naše potrebe te su nas istovremeno proaktivno savjetovali i usmjeravali prema zajedničkom cilju.
Apsolutno preporučujem !

Hrvoje Tomić, mag. pharm. voditelj promocije lijekova / Product Manager, Berlin-Chemie Menarini Hrvatska

“Šarmantni i opušteni, a ipak savršeno profesionalni i brzi – uvijek s rješenjem na dohvat ruke.

Užitak mi je surađivati s njima.”

Edo Toplak Stručni suradnik, MSD

U današnjem svijetu postoji more poslovnih mogućnosti i opcija, ali postoji samo nekoliko iskrenih i pravih partnera s kojima je zadovoljstvo raditi i koji su spremi graditi bolji svijet. Imamo sreću da gradimo budućnost s Agentiusom.

Dragan Soldo, dr.med. spec. obiteljske medicine Predsjednik, Hrvatsko društvo obiteljskih doktora - Hrvatskog liječničkog zbora

“Suradnja s Agentiusom znači inovativan i kvalitetan pristup marketinškim rješenjima i kampanjama, sa itekako uspješnim rezultatima! Zbog toga se veselimo svakom budućem projektu…. “

Julijana Vržogić Marketing Specialist, Roche

Fresenius Kabi i Agentius surađuju već nekoliko godina i ponosni smo što smo i zajednički učili, ali i u većini slučaja bili podučavani od tvrtke Agentius.Agentius nam je pomogao da uopće skupimo hrabrost kako bismo krenuli u digitalizaciju naše kompanije. Iako nam je to djelovalo kao nemoguća misija na samom početku – danas već digitalno hodamo. Agentius nas svojim profesionalnim, vizionarskim i predanim načinom rada vodi prema tome da jednog dana istrčimo prve korake u svojoj digitalnoj utrci. Vjerujemo da ćemo to jednog dana uspjeti i da će taj dan doći brzo, a u ono što smo sigurni jest da to nećemo moći napraviti bez Agentiusa i njihove podrške.

Igor Kosec, mag.oecc. Country Manager , Fresenius Kabi

Suradnja s Agentiusom, Palomom, Ivanom,Sarom ….. je kreativno iskustvo, ponekad napeto :),  ali nadasve učinkovito… nikad ne znaš što donosi novi dan, ali znaš da Agentius donosi nove ideje i rješenja.

Ivana Portolan Pajić, dr.med. Koordinatorica zaklade, Zaklada Hrvatska kuća srca
Kontaktirajte nas