• korona virus covid 19 emed

Pokrenuli smo COVID19.emed.hr

Koliko je potrebno da svi stanemo na trenutak ili više od toga? Koliko je potrebno za neravnotežu u ekosustavu? Sve što smo planirali na poslovnom ili privatnom planu je stalo, na trenutak ili više. Sva naša buđenja pretvorila su se u iščekivanje o novostalnom virusu SARS-CoV-2 (COVID-19) i njegovom progresivnom napretku, ali i nadanjima da su upravo liječnici i ostali zdravstveni radnici oni koji će nam pomoći, oni koji će nam reći što nam se dogodilo.

Upravo sada, smatramo da reciprocitetna vezna između nas i liječnika mora biti jača nego ikad, osjećamo obvezu dati im koliko možemo da bi oni mogli uložiti sva svoja stručna znanja u spriječavanju novonastalog virusa SARS-CoV-2 (COVID-19).

S obzirom na to da mi, kao tvrtka Agentius d.o.o., djelujemo u području zdravstvenog sektora, odlučili smo sva svoja dosadašnja znanja i iskustva pretvoriti u volonterski projekt naziva COVID19.EMED.HR te u suradnji s partnerima pružiti svim liječnicima i zdravstvenim djelatnicima platformu na kojoj će biti sva najnovija saznaja i istraživanja o virusu SARS-CoV-2 (COVID-19) iz domaćih, ali i međunarodnih izvora.

Hvala našim su-pokretačima, Hrvatskom društvu za hipertenziju pod vodstvom prof. dr. sc. Bojana Jelakovića i Hrvatskom kardiološkom društvu pod vodstvom akademika Davora Miličića, koji su prepoznali vrijednost projekta, ali i svim ostalim Društvima pri Hrvatskom liječničkom zboru koja su se uključila te nam velikodušno ponudila svoje resurse u stvaranje navedene platforme.

U ovim trenutcima svi dajemo od sebe onoliko koliko možemo, liječnici i ostali zdravstveni radnici u svakodnevnoj borbi sa zdravlje i živote zaraženih virusom SARS-CoV-2, pučanstvo kroz samoizolaziju i izolaciju, a mi u Agentiusu kroz, nadamo se, koristan projekt covid19.emed.hr.

Pozivamo sve liječnike i ostale zdravstvene radnike da se priključe edukacijskoj platformi covid19.emed.hr, centralnom mjestu svih recentnih i relevantnih informacija za zdravstvene radnike.

2020-04-22T13:49:37+00:0027.03.2020|Uncategorized|

Leave A Comment